In 't Wasdom

antiquariaat Cornelissen & De Jong – Notter | Zwolle
december 21st, 2022 by Jaap de Jong

In ’t Wasdom

Cornelissen & De Jong en bookmanager werken sinds einde 2021 intensief samen In ’t Wasdom. Boekenkopers ontvangen de factuur via bookmanager die participeert in het antiquariaat Cornelissen & De Jong. In januari 2023 trok bolas – die in 2015 als universitaire incubator (UU) startte – als derde partner bij hen in. Drie is beter dan twee zeggen wij bij Cornelissen & De Jong.

Bookmanager is een simpel systeem voor het beschrijven en beheren van boeken. Ideaal voor mensen met een privébibliotheek als ook voor boekverkopers op de antiquarische markt. Met bookmanager kunnen boekliefhebbers en -verkopers hun boeken beschrijven, beheren, factureren en de gegevens naar ieder gewenst verkoopkanaal (AbeBooks, Antiqbook, boekwinkeltjes etc.) versturen. Daarnaast ontwikkelde bookmanager een digitaal kaartenbaksysteem voor de boekliefhebber, antiquaar en onderzoeker. Die kaartenbak is op simpele wijze verbonden met het beschrijvingsprogramma.

Bolas, de derde partner, brengt in december 2023 de applicatie voetnootonline uit. Dat is een verwijzingssysteem waarin traditionele referentiesystemen (bijv. APA 6th / 7th edition, Harvard etc.) gecombineerd worden met online voetnoten & notities. Bolas was tot op heden vooral actief als onderzoekstool voor leerlingen en studenten. De opgedane expertise in de afgelopen zeven jaar wordt ook in het gezamenlijke optrekken In ’t Wasdom volop benut en nieuwe wegen worden ingeslagen.

De drie partners in ’t Wasdom hebben een gezamenlijk privacybeleid met twee hoofdprincipes: géén verkoop van persoonlijke gegevens aan derden & volledige autonomie en zeggenschap van onze klanten in het beheer van de eigen gegevens.

Voor de achtergrond van ons verhaal. Zie: Een kleine geschiedenis van ’t Wasdom. Volg ons op instagram, twitter of mastodon.

Pages: 1 2

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com